Perhe ja Ystävät

Perhe


Andrea Swift
Taylor on aina ollut läheinen äitinsä kanssa ja Andrea tuleekin Taylorin mukaan aina kiertueelle. Taylor kirjoitti kappaleen The Best Day hänen äidistään. Andrea on oopperalaulaja Marjorie Finlayn tytär. Taylor on sanonut äidistään: "Äiti on suunnittelija ja organisoija. Hän on hyvin voimakas ja käytännöllinen. Hän on se henkilö, joka kertoo, jos persoonallisuuteni alkaa muuttua."

Scott Swift
Vaikka Taylor ei olekaan  kirjoittanut kappaletta isästään, hän mainitsee Scottin The Best Day -kappaleessa. Taylorin isällä on ollut tapana jakaa plektroja ja myydä t-paitoja Taylorin konserteissa. Taylor onkin sanonut isäänsä hänen cheerleaderikseen. "Isäni uskoo, että jokainen kirjoittamani uusi laulu on paras lauluni. Hän myy t-paitoja myyntipisteissäni ja ojentelee faneille plektroja."

Austin Swift
Myös pikkuveljensä Austinin Taylor mainitsee The Best Day -kappaleessaan. Austin on kaksi vuotta Tayloria nuorempi. Austin pitää valokuvaamisesta, ja joitakin hänen ottamiaan kuvia Taylorista on julkaistu America's People -lehdessä vonna 2009.


Bändi


Osio on kesken!