Tyyli!


Inspiroidu Taylorin tyylistä!


Punaisella matolla:


Taylor rakastaa kimaltavia mekkoja, kuten tässä kuvassa:


Kesällä:


Hän käyttää paljon kesämekkoja ja hiuspantoja:
Talvella:


Taylor käyttää talvisin ja syksyisin pipoja ja villapaitoja, kuten tässä kuvassa:


Taylor on sanonut tyylistään: "Joinain päivinä pidän pillifarkkuja ja cowboy-saappaita. Minusta kannattaa pitää vaatteita, jotka saavat sinun olosi itsevarmaksi ja onnelliseksi."


Meikeistä:


Taylorin lempikynsilakkaväri on sininen. Eikä hän halua käyttää tylsiä värejä kynsilakkana: "Jos lakkaan kynteni, lakkaan ne sinisellä tai jollain muulla värillä, jota ihmiset eivät odota."Jos olet katsonut kuvia Taylorista punaisella matolla tai konserteissa olet varmasti huomannut, että hän käyttää useasti punaista huulipunaa. Sen sijaan taas huulikiiltoa hän ei käytä paljon, varsinkaan konserteissa, sillä Taylorista tuntuu, että hänen hiuksensa jäävät siihen kiinni.
Taylorin ehdoton meikki on rajauskynä. "Minua ei haittaa vaikka minulla ei olisi muuta meikkiä, mutta minulla on pakko olla eyelineriä. Silmäni katoavat ilman sitä! Taylor on sanonut myös näin: "Olin kaksi vuotta sitten lentokoneessa matkalla Japaniin eikä minulla ollut mukanani yhtään meikkejä. Menin vessaan ja piirsin tussilla rajaukset silmiini. Siitä hetkestä lähtien olen käyttänyt nestemäistä eyelineria. Tajusin, että se on todella helppoa. En tosin suosittele ketään tekemään samoin."


Tiesitkö että...
- Taylorin meikkitaiteilija on nimeltään Lorrie Turk.
- Taylorin hiusmuotoilijan nimi on Jemma Muradian.
  * kuitenkin Taylor valmistautuu konserttejaan varten itse Caitlinin ja Lizin kanssa.
- Taylorin stylisti on Joseph Cassel.

Videoita Taylorin tyylistä: