Mikä?


Kuvaus
Swift Love (entiseltä nimeltään It's all about Taylor) on epävirallinen fanisivusto suomalaisille Taylor Swift -faneille. Sivustolta löydät uutisia Taylorista ja muuta hauskaa. Tutustu myös muuhunkin sisältöön kuin päivityksiin, sillä pyrin laajentamaan myös niitä. Toivottavasti viihdyt!
Swift Love ei omista mitään kuvia. Kaikki kuuluvat niiden alkuperäisille omistajilleen.


Minusta
Minä olen tällainen Taylor Swiftistä ja hänen musiikistaan kiinnostunut tyttö. Haluan pitää fanisivustoa Taylorille, koska se on mukavaa ja siten pysyn hyvin perässä mitä hän tekee milloinkin. En ehkä laita kaikkea tietoa niin virallisesti, koska minulle toiset Taylor-fanit ovat kuin ystäviä. Haluan siis tutustua myös sinuun! :)
Fanitan Tayloria, koska hänen musiikkiinsa on inspiroivaa ja hän on paras laulaja, jonka tiedän. Taylor on myös ihana ihminen, lostava roolimalli ja hän rakastaa fanejaan! Olen ollut Taylorin konsertissa Oslossa 9.3.2011 ja se oli yksi elämäni parhaista kokemuksista. Unelmani on tavata Taylor henkilökohtaisesti!
Olen ollut ylläpitäjänä myös Hey Taylorissa. Valitettavasti tämän ihanan sivun toiminta päättyi, ja nyt ylläpidän vain omia sivujani.

Pidä hauskaa sivustolla! :)


Vanhat bannerit:


Yläpuolella olevasta bannerista kiitos Johannalle!