keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Syntymäpäivä!


 
Aika on kulunut nopeasti ja It's all about Taylor täyttää siis yksi vuotta! Ja minulla onkin pieni yllätys, jonka paljastan muutamien kiitoksien jälkeen...

 
Lukijat (enkä tarkoita vain 'virallisia' lukijoita, vaan ihan kaikkia jotka sivujani selaavat)

Teille minulla on suurin kiitos. Ilman teitä en varmaan olisi tähän asti päässyt. Lukijat ovat ihan äärettömän tärkeä asia ylläpitämisessä, sillä tehän olette tärkein syy miksi tätä sivua ylläpidän. Jokainen, joka on pienenkin kommentin sivulleni suonut, on saanut hymyn kasvoilleni ja päivääni parantanut. Kommentteja on niin ihana saada, vaikka tiedän, että ette te minun takiani tätä sivua lue, vaan Taylorin. Mutta olen sellainen fani, että innostun aina toisista suomalaisista faneista. Ja jokin palaute (olisi se sitten kritisointiakin) aina piristää, sillä on mahtava huomata, että jokuhan on oikeasti käynyt sivuillani!

Nimittäin, kun tätä sivua aloin ylläpitää, olin siinä aika surkea. Pidin sivua enimmäkseen siksi, että perehdyin Taylorin uutisiin. Kun pääsin Hey Tayloriin yhdeksi ylläpitäjistä, en juurikaan omaan sivuuni panostanut. Ajattelin kai, ettei sitä lukisi kukaan. Mutta kun opin enemmän Hey Taylorissa sivujen ylläpitämisestä, innostuin. Pikkuhiljaa aloin lisätä sisältöä ja mainostaa sivujani. Siitä kaikki sitten kasvoi vain suuremmaksi. Nyt kun HT:tä ei enää ole, riittää kaikki se aika vain omille sivuilleni. Olen melko tyytyväinen kaikkeen siihen kehitykseen, jota on sivulleni vuodessa ehtinyt tapahtua.

Kuitenkin, haluan siis kiittää teitä ihania lukijoita, jotka olette sivuilleni jostain eksyneet. Saatte minut tuntemaan, kuin olisin oikeasti onnistunutkin tämän sivun ylläpitämisessä. Kiitos, kiitos, kiitos. Olette kaikki niin arvokkaita. :) Jatkossakin olisi ihana teistä jotain kuulla ja myös yllätyksestä olisi hauskaa kuulla mielipiteitä... Love love love! ♥


Affit

Teille kuuluu myös suuri kiitos. Affeus on minusta sivujen ylläpitämisessä varsin ihana asia. Sivuni olivat huterasti pystyssä kauan ilman affeja. Kuitenkin kun aloitin viimein affeuden muutamien sivujen kanssa, tajusin kuinka hauskaa on myös hieman seurata toisia sivuja ja vaihtaa kuulumisia. Tietenkin se, että mainostamme toisiemme sivuja on myös hirmu tärkeää. Kiitos paljon, että olette halunneet ottaa sivuni yhdeksi yhteistyöläisistänne. Se merkitsee paljon! :) Sivuni ovat kehittyneet kovasti, osaksi teidän ansiostanne. Kiitos kaikesta tuesta.


Kiitos paljon myös kaikille sivulistauksille! Olette myös auttaneet mainostamaan sivujani ja toivon mukaan se on onnistunutkin. :)


Yllätys!

Ja nyt viimein siihen yllätykseen. Olen siis kesästä asti (verkkaiseen tahtiin tosin) valmistellut uutta extra-osiota, jonka olen tehnyt suntuubiin, säästääkseni tätä 'tilaa' blogspotissa. Minun on täytynyt opetella käyttämään suntuubia, jota en kuitenkaan vieläkään hallitse täysin. Jostain syystä esimerkiksi fontit kieltäytyvät tottelemasta. Myös alareunassa on palkki, jota en osaa ottaa pois. Tässä asiassa toivoisin jonkun affin  apua, joka osaa käyttää suntuubia. Kuitenkin, nyt voit käydä kurkistamassa uutta osiota! Täytyy myöntää, että kovin paljon sinne ei ole vielä tietoa ehtinyt kertyä, mutta jotakin siellä on ja pelejä löytyy. Tulen lisäämään sinne tietoa aina silloin tällöin, kun minulla on ylimääräistä aikaa ja tulen ilmoittamaan 'uutuuksista' ainakin tagissa.

Kuitenkin, vieraile Taylor Swift Extrassa klikkaamalla alla olevaa kuvaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti