perjantai 11. marraskuuta 2011

Entertainer of the Year!



Taylor voitti Entertainer of the Year -palkinnion! Onnea Taylle, hän ansaitsi sen todella! Hänellä oli yllään kaunis vaalea mekko ja hiukset osittain kiinni, kuten näkyy. Kuvia täältä! Taylor myös esitti kappaleen Ours, katso se tästä linkistä! Lisäksi löysin haastattelun, jonka voit katsoa täällä!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Toivottavasti sinua ei haittaa, että kirjoitan nyt tänne, mutta kun tuolla tagissa oli aika vähän tilaa niin sinne ei olisi oikein mahtunut mitään :) Mutta mahtava sivu tämä, jatka toki tämän pitämistä vielä pitkään! Mahtavaa että Suomessa on edes jonkun verran Taylorin faneja, kun en ole itse vielä törmännyt kovin moneen vannoutuneeseen seuraajaan :DD
    Oletko ollut Taylorin keikalla??! Wau! Harmittaa tosi paljon etten itse päässyt, sillä olisin niiiin halunnut! Mutta olisiko sulla mitään kuvia tai videoita tms? Olisi NIIN siistiä nähdä niitä vaikka täällä sivustolla.

    Muuten, mitä luulet, onkohan Taylor vielä jossain vaiheessa tulossa uudestaan Eurooppaan? Ei varmaan nyt ihan vielä, kun juuri olikin, mutta varmaan sitten seuraavan levyn jälkeen. Mitäs luulet? :)

    Ja kivat sivut, sanon vielä! :)

    VastaaPoista
  2. Moooi! Kiitos paljon viestistä! Ihana kuulla :)

    Ja kävin syyslomalla oslossa. Ja niinpä! :D Se oli kyllä tosi mahtavaa, näin Taylorin ehkä metrin päästä. En oikeesti uskonu sitä todeksi, näytin tosin ihan pöljältä :> (oon nähny jostain Youtubesta ja ihan totta, vaikutan siinä melko ääliöltä)

    Ja oon ajatellu kirjottaa siitä vähän lisää, sitten paremmalla ajalla.

    Varmastikin Taylor tulee seuraavan levyn jälkeen! Tai, no ainakin toivottavasti, eihän sitä ihan varmasti voi sanoa, mutta uskon niin :)

    VastaaPoista