sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Stara.fi

Tässä pari Stara.fi-sivun juttua:

Viihdeuutiset justinbieber

Justin Bieber ja kantritähti kynäilivät kimpassa

Äskettäin 21-vuotias Swift yllätti esiintymällä 17-vuotiaan kollegansa Justin Bieberin kanssa Speak Now -kiertueensa konsertissa Torontossa. Molemmat megatähdet kirjoittivat keikan jälkeen Twitter-blogeihinsa haluavansa tehdä yhteistyötä myös jatkossa.
Nyt vaaleakutrisen kantritähden ja teinisensaatio Bieberin kerrotaan yhdistäneen voimansa kirjoittamalla kappaleen yhdessä. Grammy-palkittu musiikkituottaja Thaddis ‘Kuk’ Harrell paljasti Twitter-blogissaan Bieberin kutsuneen kantrikaunottaren studiolle raapustelemaan lyriikoita.
- Vau!! Sain todistaa Justin Bieberin ja Taylor Swiftin yhteistyötä kappaleen kirjoittamisen parissa eilen illalla, Harrell kirjoitti Twitter-blogissaan.

Taylor Swiftin konsertissa rakkautta ilmassa – pariskunta kihlautui kantritähden edessä

Nyt 21-vuotiaan supertähden konsertissa oli havaittavissa “rakkautta ilmassa.” Eräs pariskunta nimittäin kihlautui tämän esiintyessä Tulsassa. Swift kertoi esittäneensä Enchanted-kappalettaan kun rakastunut pari sormusti toisensa yleisössä.
- Kitaristini ja basistini näkivät erään miehen kosivan tyttöystäväänsä Enchanted-kappaleeni aikana. Rakkautta!! Swift kirjoitti Twitter-blogissaan.
Äskettäin keijukaismainen kantrikaunotar Swift paljasti tarjoavansa hulppean luksusloman koko Speak Now -kiertuetiimilleen. Hän kertoi haluavansa kiittää kaikkia kiertueensa taustatyöntekijöitä varsin anteliaalla tavalla. Laulajatähti kertoi arvostavansa etenkin vaatetusjoukkojaan, jotka auttavat tähteä esimerkiksi vaihtamaan asuja kiertueilla kesken keikan

3 kommenttia:

  1. Hei taas :) Halusin nyt kommentoida tähän, koska tagboard on liian pieni ja nyt on liian pitkä matka extraan. Niin kuin huomaat, olen taas muuttanut nikkiä, mutta tämän pitäisi pysyä vähän aikaa. Blogillasi näyttää menevän upeasti, sinulla on affeja ja kirjoitukset on nykyään todella huolellistesti ja muutenkin tosi täsmällisesti tehty. mietin vähän sitä kun sanoit, että voisin aloittaa uuden blogin sen vanhan tilalle, ja kyllä aloitin :) Siinä on vielä vähän säätämistä ja hommailua, mutta sen pitäisi valmistua ajallaan. Puolivalmiina... Aiheesta ei toki kannata tuomita, koska tiedän mitä tulet ajattelemaan sitten kun näet sen :D Alatko affiksi sitten blogin valmistuttua? Ne ovat fanisivut.

    VastaaPoista
  2. Tila loppui... Tuosta alidomainista vielä. Tagboardiinkin laitoin, että eikö siinä ole vuosimaksu? Minäkin katsoin tuota ettei tulisi 'blogspot.com':ia loppuun, mutta siinä oli kahdeksan euron vuosimaksu? Eihän se toki ole vuodessa kauhean kallis :) Idea on kyllä mahtava! En ole keksinyt vielä kumpaa noista äänestän, valinta on tehty hankalaksi kahdella ihanalla nimellä :) Kiitos ja kumarrus.

    VastaaPoista
  3. Jee, ihanaa, että oot tehnyt sivut! :) Ja laitoin jo taagiin, että .cm-loppuisen osoitteen vuosimaksu on 8 euroa, tuo alidomain olisi ilmainen. Ja kiitos, kun äänestit!

    VastaaPoista