perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulupläjäys 1

Sain idean tehdä joulupläjäyksen! Niitä tulee varmasti lisää ja aina on uusia yllätyksiä ja jouluista asiaa. Eli vähän kuin joulukalenteri, mutta... ei niin säännöllinen. Ja saan vähän höpöttää samalla :)


Ja nyt on todellakin aika kuunnella Taylorin joululevyä! White Christmas siis yläpuolella. Lisää joululauluja YouTubesta. Mikä on sinun lempijoululaulusi?

Tiesitkö, että Taylor on suunnitellut kortteja? Myös joulukortteja, tietenkin! Käy valitsemassa suosikkisi AmericanGreetings.comissa.

Ja sitten on toivottu suomennoksia sanoituksiin. Suomennoksethan on aina vähän tökeröitä, mutta jotain voit lukea Lirama.netistä. Valitset sieltä vain laulun ja painat suomenlipun vierestä show. Speak Nown sanoituksia sieltä ei valitettavasti löydy. Tietysti Lyriikat.org sivulta voi etsiä, mutta useimmiten sekin ohjaa Liramaan.

Ajattelin, että pläjäyksiin kokoaisin myös kaikkea uutta mitä olen tehnyt Extraan tai muuhun. Mutta nyt en ole ehtinyt tehdä mitään. Ehkä seauraavassa pläjäyksessä? Extra on muutenkin vielä niin tynkä. No, ehkä saan jotain koottua kasaan...

Ja niin kuin aikaisemminkin sanoin Taylor päivittää twitteriinsä paljon jouluun liittyvistä asioista, onhan joulu Tayn lempijuhla. Eli Taylorin joulutunnelmia voit käydä kurkkimassa siellä! Joulumieltä, seuraavaan pläjäykseen asti!

1 kommentti:

  1. Suomeksi käännettyjä lyriikoita ei löydy, mutta muuten http://www.lyricsbox.com/ sivu on ihan hyvä sivu etsiä sanoituksi musiikkikappaleisiin. Ihan kaikkia ei täälläkään ole, mutta ainakin englanniksi Taylor Swiftin lyriikoita löytyy hyvin joskin ehkä aivan jokainen biisi ei ole 100% täysin oikein, mutta yleensä virheet ovat hyvin pieniä.

    Tämä vaan ihan huomautuksena jos olisi jotain hyötyä jollekin tästä sivusta.

    T: Hey

    VastaaPoista