perjantai 30. joulukuuta 2011

Tauko!


Aivan ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa uutta vuotta! Toivottavasti seuraava vuosi tuo teille mukanaan vain mieluisia asioita. Mutta jos ei tuo... niin se on vain elämää, ei kai sille mitään mahda. Ohhoh, meni yllättäen syvälliseksi...

Sitten nämä 'viralliset' ilmoitusasiat! Lähden ulkomaille, sinne merenrannalle ja lämpimän auringon alle (ihanaa). Olen matkalla viikon, joten en aio silloin ottaa mitään stressiä siitä, ehdinkö päivittelemään tänne jostain hotellin tietokoneesta. Ei ja ei, vaan annan ihan reilusti sivujen nyt tämän ajan olla kokonaan. Ja sitten, kun tulen lomalta takaisin, alkaa taas koulu. Saatan jo silloin tulla sivuja ylläpitämään, mutta viimeistään palaan 14.1.12. Joten siihen asti, adios amigos!

Ja kaiken tämän jälkeen haluan höpöttää vähän omista turhuuksistani. Vietin joulun perheen ja lähimpien sukulaisten ja ystävieni kanssa. Eli olin kaikkien rakkaitteni ympäröimänä, jos näin voi sanoa! :D Rakastan joulua ja se oli tälläkin kertaa aivan ihana. Olen vain ollut pienessä flunssassa ja se vaivasi minua niin joulun aikaan, kuin nyt lomalle lähtiessänikin.
Haluaisin myös kertoa parista lahjastani, jotka sain (Tayloriin liittyen). Nimittäin sain uuden kameran, mikä oli hieno lahja jo sinänsä. Mutta, kun tutkin kameran panoraamatoimintoa, mieleeni tuli eräs mainos, jossa Taylor käyttää samanlaista. Ja kamerani on melkein samanlainen, vain jotain uudempaa mallia. Vanhempani eivät tienneet tätä, joten olin kyllä melkoisen hämmästynyt (ja riemuissani).
Tässä kyseinen mainos:


Haha, tuo mainos on kyllä hyvä :D Paketista löytyi myös Speak Now World Tour CD + DVD, jonka olen jo katsonut. Myös yksi lahja, josta pidin paljon oli Gleen ensimmäinen tuotantokausi. Se ei kylläkään liity mitenkään Tayloriin, hups. Miten teidän joulunne meni?

Voi ei, tulipa melkoisen pitkä tästäkin! Anteeksi... ja kiitos kärsivällisyydestä, jos jaksoit lukea tämän kokonaan :) Viimeisen kerran, hyvää uutta vuotta! ♥

5 kommenttia:

 1. Oma jouluni meni tosi hyvin, sain lahjaksi mm. kannettavan dvd-soittimen (YAY!! :D), dvd:n, Nintendo DS -pelin ja karkkia. Hyvää lomaa sulle! :-)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! :) Ja kiitos, samoin.

  VastaaPoista
 3. Itse sain myös tuon Speak Now World Tour CD + DVD julkaisun. Keikka ja koko musiikaalimainen show oli aivan tajuton. Jotain aivan muuta kuin vain tavallinen keikka tai sirkuskmainen show jossa soitto ja laulukärsii. Hyvää uuttavuotta munkin puolesta ja hyvää lomaa.

  Jos nyt jotain huonoa sanoisin DVD:stä niin sen että se ei ollut Blu-ray. Blu-ray + cd pakettia kun on hyvin hankala löytää netistäkään.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys affi! On tullut aika hpcotonin remontin. Remontin on tarkoitus päättyä 26.1. mennessä - hpcotonin syntymäpäivänä. hpcoton täyttää tuolloin jo NELJÄ VUOTTA - uskomatonta tämä ajankulu..!

  Joten palataan synttäritunnelmien kera, siihen asti heipat ja vielä kerran oikein mahtavaa vuotta 2012! ♥

  VastaaPoista
 5. Hey, kiva kuulla! :)

  Rose, mahtavaa - neljä vuotta! :D Odotan innolla remontin lopputulosta... uudet ulkoasut on aina kivoja :)

  VastaaPoista