perjantai 2. joulukuuta 2011

Kuukausikirje

Anteeksi hirmu paljon affit! Marraskuun kk-kirje jäi kokonaan välistä... kuukauden alkupuolella ajattelin vaan, että kirjotan sen myöhemmin ja luulin, että minulla olisi aikaa - mutta tietenkään kuun loppupuolella ei ollutkaan. Niin tyypillistä! Koko kouluviikon oli joka päivä jokin koe tai testi tai jokin kirja luettavaksi... enhän mitään tekosyitä yritä keksiä, mutta näin se vain on. Ehkä nyt joulukuussa kirjoitan sitten kaksi kirjettä? Voi olla, kun nyt on vasta toinen päivä.Ja sehän johtaa jo seauraavaan aiheeseen. Voi, ihanaa, että on joulukuu! Nyt saa luvan kanssa kuunnella joululauluja ja leipoa pipareita! Ajattelin tehdä joululahjat itse... leipoa, vähän askarrella ja sen semmoista. Kai te olette jo avanneet joulukalenterin kaksi ensimmäistä luukkua?

Lisäksi joulua on Swift Loveenkin tulossa... jossain muodossa. En tee joulukalenteria, mutta luulen, että tontut yllättävät jollain muulla tavalla ;)

Postaustahtini on ollut hieman epätasainen myös tämän ainaisen ja niin ihanan kiireen kanssa. Anteeksi siitä.Olenko ainut josta tuntuu, että aina on kiirettä? En edes ole kovin menevä ihminen, vaan enemmänkin sitä kotikissa-tyyppiä.

Vielä pakko sanoa tuohon liittyen, että Tay on hankkinut kissanpennun! Olen itsekin kissaihminen, joten onhan se minusta niin suloista. Tai siis... katsokaa nyt tuota pikkuista!


No, eiköhän tämä ollut nyt tässä... kiitos affini kärsivällisyydestä lukea jouluhöpinöitäni! ♥

Anniina

2 kommenttia:

  1. Tämä oli tosi kivaa luettavaa! Ymmärretäänhän me, että koulukiireet painavat. Joululoma lähestyy, niin enemmän kokeita, eli loppupinnistelyjä.
    Itselläni ei juuri sellaisia ole ollut, ettei sivuja ehtisi päivittää, mutta tämän joulukuun kuukausikirjeen meinasin todellakin unohtaa...

    Joskus kyllä tuntuukin siltä, että aina on kiire jonnekin tai jossakin. Mutta tälläkertaa minuun on iskenyt joulumieli, (tai no ainakin melkein) enkä siis ota kiirettä mukaan arkipäiviini ollenkaan. Olen osannut järjestää kokeet ynnämuut siten, ettei sitä kiirettä myöskään tule :)

    Ei voi olla totta, mikä uskomattoman söpö näky! Ei kukaan kyllä voisi sanoa, ettei tuollainen kissanpentu voisi olla söpö, vaikkei niistä pitäisikään. Itse pidän kissoistakin. Aivan ihania kuvia olet saanut!!

    Miia

    VastaaPoista
  2. Itselläni on kamala kiire koulun takia! Mutta silti yritän päivitellä sivuja, joten viikonloppuisin lisäilen paljon asioita, onneksi opettajamme on vähän jättänyt läksyjä vähemmälle=)

    Itse teen myöskin ainakin osan joululahjoista itse, jos vain keksin jotain...
    Et todellakaan ole ainoa, josta tuntuu että aina on kiire=)

    VastaaPoista